Excel·lència científica als centres del Parc

Al 2016 els científics dels centres del PRBB han tingut, un cop més, uns excel·lents resultats de recerca d’alt impacte. Dels més de 1.200 articles originals en revistes indexades, 11 es van publicar a la revista Nature, 4 a Science, 30 en altres revistes del grup Nature i 5 a Cell. Aquestes dades són molt similars a les de l’any anterior i certament excepcionals en un context internacional.

També és destacable l’activitat d’intercanvi científic amb investigadors internacionals. L’any passat van tenir lloc 268 conferències científiques, 43 d’elles amb convidats de centres d’Espanya i 139 de l’estranger, procedents de 25 països diferents. La resta van ser conferències internes. Els conferenciants venien principalment dels EUA (43), el Regne Unit (16), França (10) i Alemanya (10).

És especialment encoratjadora la tendència positiva en el percentatge de conferenciants convidats que són dones. El 2016, el 33% del total de conferenciants van ser dones. Fa tot just dos anys aquest percentatge no arribava al 10%.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s