Demografia

El PRBB continua creixent, ara ja més enllà del mateix edifici. Tot i que el nombre de residents és semblant al d’altres anys (1.468), fins a 443 persones més treballen a entitats estretament associades al PRBB.

El parc ha estat pràcticament ple des del seu inici, de manera que algunes institucions han hagut de proveir-se de nous espais (IBE-CSIC) i d’altres no s’han pogut traslladar o desplegar en la seva plenitud dins de l’edifici (CNAG, FPM). Hi ha hagut centres que han evolucionat cap a estructures més grans (del CREAL a l’ISGlobal) i empreses que s’han ubicat en espais propis (Acellera, IRAB). Així doncs, entre els que resideixen a l’edifici i els que hi estan vinculats, la gran família del PRBB suma ja quasi 2.000 persones.

La distribució demogràfica dels residents no ha variat gaire en els darrers anys: el PRBB continua sent jove (un 46% del personal té menys de 36 anys, i un 33%, entre 36 i 45) i femení, amb un 57% de dones, percentatge que disminueix entre els investigadors sènior (36%). El nombre d’estrangers també ha oscil·lat poc: són 356 persones -un 24% del total o un 31 % del personal investigador- provinents de 51 països, sobretot d’Itàlia (80), Alemanya (42), França (36) i l’Índia (18).

PDF: Demografia 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s